Log på Kontakt Forside
Links

Links til
Myndigheder og
fagligt indhold.

Erklæring inden slagtning
Udsæd
Se alle links

Omlægning

 
Få mere viden

Medlemsskab og rådgivningsabonnementer
Grovfoder nr. 4, 2014
Afgræsningsprognosen forudsiger produktionen i en kløvergræsmark med en afgræsningsblanding bestående af hvidkløver og sildig rajgræs (bl.22). Ud fra langtidsvejrprognoserne, forudsiges det pt., at der går 14 dage før vejret for alvor slår om til mere varmt vejr med op til 15-20 grader og dermed god vækst i græsmarkerne.
Planteavl nr. 5, 2014
Blindstrigling er som bekendt den letteste og hurtigste - og som regel meget effektive ukrudtsbekæmpelse i mange vårafgrøder. Manganmangel optræder oftest på tørre og lette jorde, fremmet af manglende pakning af jorden og (for) høje reaktionstal.
Frugt og Bær nr. 4, 2014
Fuldmåne er ofte knyttet til frostrisiko, men der er vist ikke noget videnskabeligt belæg for det. Til gengæld er det sikkert, at hvis man kan se månen, er der større risiko for frost, eftersom der ikke er skyer til at holde på varmen! Økologireglernes positivlister for bekæmpelsesmidler og ikke-økologiske gødningsmidler er blevet opdateret. Ændringerne træder i kraft den 16.april 2014.
Frugt og Bær nr. 3, 2014
Det er svært at tro på kalenderen i disse dage. Dagstemperaturen nåede over 18 °C i går i København, så planterne må jo reagere, som var det nærmest sommer. Et nyt fugleskræmsel, der kaldes AniMan, består af en mikrofon, en højttaler, en computer og et panel af solceller. Det placeres centralt på det areal, man vil holde fri for en bestemt fugleart.
Planteavl nr. 4, 2014
Vi bliver ofte stillet overfor spørgsmålet om efterafgrøder og grøngødning skal behandles inden pløjning eller man blot skal pløje dem direkte ned. Det afhænger i første omgang af typen af efterafgrøde. Hvis gyllen skal indkøbes eller man kun har begrænset med husdyrgødning til rådighed er det vigtigt, at man prioriterer blandt afgrøderne.
Økokornbasen


Besøg Økokornbasen og bliv opdateret
Se ugens opnåelige pris på dit korn    

Mobile hønsehuse

STUDIETUR TIL NORDTYSKLAND

Mobile hønsehuse og andre nye trends indenfor
bæredygtig produktion og afsætning


    Se program

Vil du vide mere om Æg-aktier

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til Niels Nørskov,
 
niels@obyn.dk

Økologisk Rådgivning - Fulbyvej 15 - 4180  Sorø - Tlf: 5786 5000  - Cookiepolitik