Log på Kontakt Forside
Links

Links til
Myndigheder og
fagligt indhold.

Erklæring inden slagtning
Udsæd
Se alle links

Omlægning

 
Få mere viden

Æblesorters robusthed mod ”Topaz-plet”, en ny æblesygdom
Formålet med projektet er at øge dyrkningssikkerheden i økologisk æbleproduktion. Vi ønsker at registrere æblesorters robusthed overfor angreb af ”Topaz-plet” samt at iværksætte en identifikation af den sygdomsfremkaldende organisme.
Orientering nr. 3, 2015
Der er netop indført et nyt forbud mod at beskære træer og buskads i perioden 15. marts til 31. juli, af hensyn til ynglende fugle. Hvis du planlægger at etablere et areal med frugt eller bær i 2016, og ønsker frugt/bær-tillæg, skal det meldes ud allerede nu.Alle overskydende betalingsrettigheder inddrages i 2015, så det er en god idé at sælge de overskydende betalingsrettigheder, inden de inddrages.
Frugt og Bær nr. 3, 2015
Det er forår derude, og her får du seneste nyt, om de aktuelle gøremål. Læs mere om tilskud til landskabsplantninger, om frister for gødningsregnskab, sprøjtejournal og støtte-ansøgning. Om spindemiders forkærlighed for konventionelle jordbær, og om flere øko-sprøjtemidler.
Grovfoder nr. 3, 2015
Der er forår i luften. På grund af de seneste måneders megen nedbør, er gylletankene godt og vel fulde mange steder. Vi repeterer lige reglerne for udkørsel og hvordan vi anbefaler at du prioriterer gyllen til græsmarkerne.
Planteavl nr. 3, 2015
Solen skinner, ingen frost og ingen sne – det lugter næsten af forår. Nogen har måske håbet på lidt barfrost, så jorden kunne bære til at få kørt lidt gylle ud først på dagen. I henhold til lovgivningen er det tilladt at udbringe gødning fra og med den 1. februar. Topdressing med fast gødning bør undgås, pga. meget stor risiko for en dårlig virkning. Hvis topdressing ønskes udført, bør det kun ske med fjerkrægødning.
Økokornbasen


Besøg Økokornbasen og bliv opdateret
Se ugens opnåelige pris på dit korn    

Krav om skiltning for økologer

Krav om skiltning for alle økologer
der modtager
mere end 15.000 kr. i økologitilskud
eller tilskud til afgræsningprint skilt

Økologisk Rådgivning - Fulbyvej 15 - 4180  Sorø - Tlf: 5786 5000  - Cookiepolitik