Krogagergård blev omlagt til økologisk drift i 1995 og er i dag et meget alsidigt økologisk landbrug på ca. 85 ha. midt på Sjælland mellem Sorø og Ringsted + naturpleje af ca. 200 ha.

Ejerne af Krogagergård, Bjarne og Kirsten søger en eller flere personer og eller par, der med indsigt og engagement er interesseret i at overtage driften af landbrug, slagterafdeling, samt gårdbutik inden for de nærmeste år.

På markerne dyrkes der ud over foder til de ca. 200 stude, 150 grise, 20 moderfår og lam også brødkorn.

Alt kød forarbejdes og afsættes gennem gårdbutik og webshop til slutbrugeren. Der er en dygtig slagter ansat på gården.

At passe på resurserne mht. energi, klima og miljø, har været vigtigt gennem tiden for Bjarne og Kirsten at arbejde med, derfor findes der på ejendommen egen vindmølle og rapsoliepresser.

Krogagergård er også besøgsgård med alt lige fra børnehaver til skoler, pensionister og studiegrupper fra ind og udland.

Inkl. Bjarne og Kirsten selv, er der pt. 5 fuldtidsansatte på gården.

“Vi vil gerne sælge, men vi er også åbne for et generationsskifte, der kan være glidende, dog kan andre måder at generationsskifte på også være aktuelle, evt. at starte på lejebasis.

Det har for os været vigtigt at tage hånd om alle led fra jord til bord og at have den tætte kontakt med forbrugerne, som de efterspørger.”

– Bjarne og Kirsten

Krogagergård er derfor et veletableret økologisk landbrug, med tilhørende gårdbutik, samt slagteri. En god mulighed for personer med de rette praktiske og faglige kompetencer og ønsker i denne retning.
Ved interesse kontakt:

Kirsten Forsingdal og Bjarne Krog

Mail: bjarne@krogagergard.dk

Tlf. 40540457

www.krogagergard.dk

Eller kontakt os på Økologisk VKST her

Brochure Ny Krogagergård