Økokornbasen

Økokornbasen blev lanceret for at give de økologiske producenter mulighed for at se prisniveauet på forskellige salgsafgrøder -herunder korn, raps og bælgsæd. De angivne prisniveauer baseres på realiserede handler indberettet af økologiske producenter fra hele Danmark. Priserne opdateres i begyndelsen af hver måned, hvor man kan se prisniveauet for den forgangne måned.

Derudover bringer Økokornbasen løbende artikler, som har relevans i forhold til det økologiske kornmarked. Et par gange om året kommer Økokornbasen med bud på, hvordan det økologiske kornmarked forventes at udvikle sig. Fra 1. januar 2012 vil hjemmesiden også levere priser på såsæd, priser på husdyrgødning og lancere en kornbørs, hvor du kan købe eller sælge økologisk korn og bælgsæd.

Kilder
Økokornbasen får sine informationer fra grovvareselskaber og møllere i Danmark samt fra økologiske agenturer i udlandet. Hvis relevant hentes der også information fra konventionelle nyhedsmedier herunder Kornbasen.dk

Bag om
Økokornbasen administreres og redigeres af Økologisk Rådgivning, som er en del af Landboforeningen Gefion.

Hjemmesidens udvikling er i perioden den 1. oktober 2008 til og med den 30. juni 2010 finansieret med tilskud fra Innovationsloven fra Fødevareministeriet.

Økologisk VKST

Økologisk VKST

Økologisk VKST hovedside

Økokornbasen – indberetning

Økokornbasen – indberetning

Klik her og indberet en pris

Køb & salg

Køb & salg