Traditionen tro blev Økologisk Inspirationsdag afviklet med masser af spændende oplæg og deltagelse af engagerede landmænd, fagfolk og konsulenter. I år var der ekstra mange stemmer, der blandede sig i debatten, da Økologisk Inspirationsdag satte deltagerrekord. Der var da også endnu flere spændende oplæg at vælge imellem sammenlignet med tidligere år, hvilket også blev fremhævet af flere af mange deltagere.

Det blev til mange gode snakke, diskussioner og faglige input om aktuelle områder inden for det økologien. Især var klima og bæredygtighed temaer, der løb som en rød tråd gennem mange af oplæggene, men også økonomi, økoreglerne og den nyeste forskning var nogle af de områder der blev taget under kærlig behandling af de mange dygtige oplægsholdere.

Stor tak til alle deltagere og oplægsholdere, der var med til at gøre dagen til en succes. Vi glæder os til at se jer igen til næste år!

 

Det blev til mange gode diskussioner dagen igennem.

Det økologiske kornmarked v. Økologichef i DLG, Steffen Blume.

Pauserne blev brugt til livlig debat og networking.

Murerbierne kan både bidrage med en glimrende bestøvning og måske ligefrem blive en lukrativ biindtægt. Oplæg v. Lise Hansted, KU.

Bihoteller kan udformes på mange måder.