Ny lokation for dagen – Comwell Roskilde

Grundet antallet af deltagere og afstandskrav ifm. COVID-19 har vi set os nødsaget til at ændre lokation. Arrangementet er derfor flyttet til: Comwell Roskilde, Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde.

HUSK at medbringe jordprøve

Det er vigtigt at kende sin jord bedst muligt. Derfor vil vi bede dig medbringe en lille pose med ca. 500 g jord fra én af dine marker. Vi vil starte dagen med en opslæmning af jordprøverne i 1 liters glas. Ved dagens afslutning vil vi kunne se på forskellene på de mange opslæmninger, og få en faglig diskussion om kulstofindhold og tekstur, som er helt centrale elementer ved beskrivelse af jordens frugtbarhed.

Smittebeskyttelse

Vi har sørget for, at der er taget de nødvendige forholdsregler i forhold til afstandskrav, forsamlingsrestriktioner, mulighed for afspritning af hænder og i videst muligt omfang portionsanretninger. Hjælpe til med at  passe godt på hinanden ved at huske på at holde den anbefalede afstand, undgå at fysisk kontakt og sikre en god håndhygiejne via hyppig håndvask og afspritning af hænder. Skulle du opleve symptomer på sygdom, kan der meldes afbud til vifc@seges.dk.

Program VKST_rettet

Print programmet her

Arrangementet er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug