Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Økologisk Plantedag 2020

11. juni

Gratis

Vi glæder os til at vise alle de forskellige økologiske forsøg og demonstrationer frem til Økologisk Plantedag d. 11. juni på Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde. Vi har i år seks forskellige poster med, som økologikonsulenterne i Økologisk VKST og landskonsulenter fra SEGES Økologi Innovation vil fremvise. Der er lagt op til en faglig dag for økologiske planteavlere og andre interesserede.

Tilmeld dig her

Hent invitationen her

Økologisk Plantedag med corona-retningslinjer

Arrangementet bliver afviklet med hensyntagen til gældende retningslinjer, og vi har derfor valgt at opdele arrangementet, således at der er rundvisninger kl. 9.30-11.30 og igen 13.00-15.00 Der vil være et maksimum antal pr. gruppe og et maksimum deltagerantal. Tilmelding er først-til-mølle-princippet.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, så vi er sikre på, at vi overholder regeringens retningslinjer. Der vil derfor heller ikke være forplejning eller fælles opsamling, som vi ellers plejer. Dog vil der være drikkevarer til alle deltagere.

 

Tilmeld dig her

Forsøgene “Delt gødskning og efterafgrøder som startgødning til vårsæd” og “Bælgplanter i vinterraps” er en del af Økologiske Markforsøg og præsentationerne foretages af konsulenter fra SEGES Økologi Innovation.

Detaljer

Dato:
11. juni
Pris:
Gratis

Arrangør

Økologisk VKST

Sted

Landbrugsskolen Sjælland
Ledreborg Alle 50
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Map