OBS: DETTE EVENT ER IKKE ARRANGERET AF ØKOLOGISK VKST

Bæredygtig mad giver bare en bedre smag i munden. D. 1. november kan du være med, når CLEAN inviterer til en dag med fokus på bæredygtig produktion og forarbejdning, og hvor de gode råvarer tages til nye kulinariske højder.

Arrangementet henvender sig til alle led af værdikæden, og dermed ikke mindst til de økologiske landmænd, der hver dag arbejder med at producere bæredygtige fødevarer af høj kvalitet.

PROGRAM

16.00 – 16.10 Velkomst i STATIONEN’s cafe og forhal med tapas

16.10 – 16.25 Energibesparende tiltag der batter v/Henrik Lilja SMV Danmark

16.25 – 16.40 Den grønne nøgle. Brug mindre el, vand, affaldssortere og mere af miljøvenlige kemikalier v/Stig Hirsbak AAU

16.40 – 16.50 Muligheder for gratis screening og EU tilskud til bæredygtige tiltag i branchen v/Marie Johansen, CLEAN

16.50 – 17.20 Hør og smag om spændende bæredygtig madlavning og hvordan v/ Tina Scheftelowitz

17.20 – 17.50 Workshops – kan vi bruge hinanden på tværs

17.50 – 18.00 Afslutning.

For mere information og tilmelding, følg linket til CLEANS hjemmeside: https://www.cleancluster.dk/event/baeredygtige-rammer-for-kulinarisk-madlavning-2/